Taarttopper bos bomen
Taarttopper bos bomen

Martijn en Carla

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Martijn en Carla wonnen hun taarttopper bij Geluk in de Liefde. Ik had namelijk begin 2016 een oproep gedaan met de volgende vraag: "wie kan mij het meest originele idee voor een taarttopper sturen". De winnaar(s) kon(den) dan dat ontwerp winnen. Martijn kwam met een mooi verhaal uit hun verkeringstijd en het aanzoek. Een stukje hiervan heb ik hieronder gepubliceerd. Dit verhaal is zo persoonlijk en zo leuk gelinkt naar het bos, dat ik hen uitgeroepen heb tot winnaars en uiteindelijk ook dus de taarttopper met bosthema moest maken. 

Later bleek dit nog eens exact mijn 100e taarttopper in opdracht te zijn, dubbel bijzonder dus! Carla en Martijn, ik hoop dat jullie nog lang mogen nagenieten van jullie dag, veel geluk samen.

"Op 24-10-2015 heb ik Carla ten huwelijk gevraagd. Ze wilde 2 jaar geleden heel graag een keer naar het Boshotel in Overberg. Omdat ik Bos van mijn achternaam heet leek mij dit DE locatie om haar ten huwelijk te vragen, uiteraard in het bos. Wij gaan vaker weekendjes weg en hierdoor kon Carla niet vermoeden dat ik iets van plan was. Het was een zeer geslaagde avond die wij hebben afgesloten met een etentje in het Bosrestaurant. De hints waren volop aanwezig alleen heeft ze niets door gehad. Mochten wij de gelukkigen zijn die de taarttopper winnen dan zouden wij het leuk vinden dat het er een ''bos'' thema in verwerkt is. Wij zullen ook buiten, in een bosrijkgebied, trouwen op 20 augustus 2016 te Zwolle."