Taarttopper bruidspaar met kat en herdenking

Martijn en Annette

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Deze taarttopper is niet alleen een leuke herinnering aan de bruiloft, maar heeft ook erg veel emotionele waarde voor dit bruidspaar wegens hun te vroeg geboren zoontje. Zij besloten na een paar maanden toch hun huwelijk nog dit jaar te laten voltrekken en wat straalden ze! Ik wilde niet de taarttopper geheel in het teken van hun zoontje laten staan, tenslotte gaat deze trouwdag om hun liefde voor elkaar. Toch wilde ik deze gebeurtenis ook niet helemaal buiten beschouwing laten en dus heb ik heel subtiel aan de achterkant van de taarttopper een kleine herdenking cq. verwijzing verwerkt.

Referenties

Bedankt voor de taarttopper. Echt top :-). De taarttopper was echt tot in de kleinste details uitgewerkt. Het was de kers op onze bruidstaart en op onze mooie dag, erg waardevol! Nogmaals bedankt, liefst Annette & Martijn

Annette & Martijn uit Bussum