The Best Box

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Heb jij al eens gehoord van The Best Box? Dit geweldige initiatief komt van Loes Heijmans-Beek. Al enkele jaren is Loes actief in de trouwbranche als weddingplanner bij Fabuloes Weddings. Loes was altijd al dol op het weggeven van cadeautjes en het opdoen van leuke ideeën en zo ontstond het idee van deze waanzinnig gave doos vol cadeautjes. 

Het voorbereiden van je bruiloft moet een feestje zijn, je inspireren en verrassen. Dit pakket vol bruikbare en originele cadeautjes bevat al deze ingrediënten, geen overload aan foldertjes en visitekaartjes, maar gewoon ECHTE cadeautjes. Om je alvast in de stemming te brengen voor die bijzondere dag die jou te wachten staat.

The Best Box is ontzettend leuk om zowel te krijgen als om weg te geven. Dus ga je trouwen of ken je iemand die gaat trouwen, neem dan eens een kijkje op: http://www.thebestbox.nl/. Ook namens Geluk in de Liefde zul je een cadeautje aantreffen in The Best Box. Ga gauw naar de site en laat je verrassen!